Cohesie OOffr - 21 Jun 24

Europe/Brussels
Omgeving LPB

Omgeving LPB

Description

 

Cohesiedag OOffr

 

Collega’s,

 

Naar aanleiding van onze Cohesiedag op 21 Jun 24 heb ik het plan opgevat om eens niet door het hele land te reizen maar zou ik in het garnizoen Leopoldsburg willen blijven. Ik heb namelijk het vermoeden dat heel wat collega’s eigenlijk niet weten wat Leopoldsburg – toch zeker historisch – te bieden heeft.

We beginnen die dag uiteraard zoals gewoonlijk met een Luxe Ontbijt in de Mess Leopold I en dit stipt om 08u30.

Zoals tijdens de vorige cohesie zou ik deze keer graag met groepen willen werken. Vandaar dat er random groepen zullen gemaakt worden door de organisatie maar iedereen kan/mag een “wenspartner” opgeven met wie hij/zij die dag LPB wil verkennen.

Het is ongeveer hetzelfde concept zoals verleden jaar met ons bezoek te Mechelen en aantal jaren voordien in Luik. We hebben ook hier weer 2 omlopen uitgestippeld waarbij jullie kunnen kiezen tussen de Leopold I-route (± 5,5 Km) en een kortere versie.

In de namiddag staat een bezoek gepland om 13u aan het museum Liberation Garden. Dit bezoek duurt gemiddeld 2 uur. Om de kosten niet te hoog te doen oplopen opteer hier voor het gebruik van de audiogids, deze is gratis ter beschikking in het museum. Het museum raad aan om geen draadloze oortjes te gebruiken.

 

Uiteindelijk komen we allemaal weer samen aan de pop-upbar van het museum Liberation Garden en kunnen we de dag daar afsluiten met kopje koffie of iets anders. Het einde van de dag is voorzien rond 16u30.

Eten en drinken tijdens de middag is zelf te voorzien, de leden van de VZK krijgen hiervoor een centje (€ 10) toegestopt. Voor het ontbijt en bezoek aan Liberation Garden kunnen we voor een gedeelte rekenen op een tussenkomst van de Cat 382. Echter – om alles betaald te krijgen – vraag ik van de deelnemers toch nog een kleine bijdrage van € 3,50. Te betalen op de rekening van de VZK OOffr BE56 9796 2155 5288 met als mededeling: Cohesie OOffr - 21 Jun 24, NLT 14 Jun 24.

 

Inschrijven NLT Vr 14 12:00 Jun 24!

 

 

  • 8:30 AM 9:30 AM
   Ontbijt Mess leopold I Mess Leopold I

   Mess Leopold I

  • 9:30 AM 9:45 AM
   Verzameling aan Liberation Garden Liberation Garden

   Liberation Garden

  • 10:00 AM 12:00 PM
   Wandeling - Leopold I-Route Liberation Garden

   Liberation Garden

  • 12:00 PM 1:00 PM
   Middagmaal Omgeving LPB - Mess Leopold I

   Omgeving LPB - Mess Leopold I

   Kan genuttigd worden op eigen initiatief (ook in Mess Leopold I)

  • 1:00 PM 3:00 PM
   Bezoek Liberation Garden Liberation Garden

   Liberation Garden

  • 3:00 PM 4:30 PM
   Afsluiting - gezellig samenzijn Pop-up Liberation Garden

   Pop-up Liberation Garden